7.7 C
Hoshiv
28 Березня, 2024
Новини

Прощу до Гошівської Богородиці здійснили паломники з с. Старі Кривотули

У суботу, 23 липня 2022 р. Б., понад 80 парафіян храму св. Архистратига Михаїла з села Старі Кривотули мали чудову нагоду здійснити прощу до Гошева, де Пресвята Богородиця прославилась у чудотворній іконі.

Намірення, з якими паломники вирушили в прощу до Гошівської Богородиці, були за настання довготривалого миру, за всіх захисників нашої Батьківщини України, за волонтерів, медичних працівників, вимушено переселених осіб та за перемогу у цій війні.

Прочани молилися Святу Літургію, яку співав молодіжний хор “Божі Діти” з с. Старі Кривотули. Також, мали нагоду приступити до Святої Тайни Сповіді, розважати над стаціями Хресної Дороги і на завершення приклонилися до частинки Животворного Хреста, на якому був розп’ятий наш Спаситель Ісус Христос.

Учасники прощі висловлюють щиру вдячність ігумену монастиря о. Мар’яну Гробельносу, ЧСВВ за гостинність та чудовий прийом у цьому благодатному і святому місці.

Віримо, що Господь вислухає молитву кожного та зішле свою Божественну Благодать для нашого багатостраждального українського народу.

Джерело: Фейсбук-сторінка парафії с. Старі Кривотули

Читайте також

УГКЦ надає притулок біженцям на заході України. Список контактів

admin

Празник Христа Чоловіколюбця на Ясній Горі у Гошеві

admin

Запрошуємо на відпуст з нагоди 284-ї річниці перенесення чудотворної ікони Матері Божої на Ясну Гору

admin

Проща із нагоди 286 річниці із дня перенесення чудотворної ікони Матері Божої на Ясну Гору в Гошеві

admin

Папа Римський: «Агресивна війна проти України – нелюдяна та святотатська»

admin

Паломництво копії чудотворної Матері Божої, що в Гошеві

admin