4.2 C
Hoshiv
19 Березня, 2024
Новини

Відбулася проща парафіян с. Голинь до Гошівської Богородиці

У середу, 22 червня, парафіяни храму Покрови Пресвятої Богородиці, що в с. Голинь, здійснили пішу прощу до відпустового місця — Гошева.

Понад сто дорослих осіб та дітей разом зі своїми духовними наставниками — о. Анатолієм Козаком та о. Миколою Хомином у цьому паломництві до Богородичного місця просили миру та перемоги для нашої України, а також, щоб Пресвята Богородиця покрила своїм омофором всіх наших воїнів.

На початку паломництва відбулася Божественна Літургія, яку для прочан відслужило духовенство парафії. Опісля священнослужителі окропили всіх учасників освяченою водою на щасливу дорогу.

Незадовго всі паломники розпочали молитовну пішу ходу, протяжністю 36 кілометрів. Прибувши до Гошева, всі прочани взяли участь в нічних чуваннях на Ясній Горі у стіп Пресвятої Богородиці. Наступного дня, у четвер, учасники прощі мали можливість приступити до Тайни Сповіді та прийняти Пресвяту Євхаристію на Святій Літургії.

На завершення спільного паломництва молільники заносили слова вдячності до Пресвятої Богородиці за всі отримані ласки та благодаті!

За матеріалами: http://ugcc.if.ua

Читайте також

Святкування 1025-річчя Хрещення України-Руси на Ясній Горі

admin

Запрошуємо на урочисті святкування з нагоди 400-ої річниці мученицької смерті священномученика Йосафата

admin

Всесвітня молитва дітей на вервиці відбулася на Ясній Горі в Гошеві

admin

РОЗПОРЯДОК БОГОСЛУЖІНЬ 3-8 квітня 2023 р.

admin

Парафіяни Лисецького протопресвітеріату здійснили прощу до Гошівської чудотворної ікони

admin

Педагоги с. Павлівка здійснили паломництво до Гошева

admin