7.7 C
Hoshiv
28 Березня, 2024
З життя Церкви

Папа закликав не забувати про жахіття війни в Україні і молитися за її припинення

Вітаючи українських дітей, присутніх на загальній аудієнції, Папа Франциск закликав не переставати молитися за припинення жахіття війни в Україні.

о. Тимотей Т. Коцур, ЧСВВ – Ватикан

«Особливо щирі вітання скеровую до українських дітей…», – сказав Папа Франциск наприкінці загальної аудієнції в середу, 30 березня 2022 р., перерваний гучними оплесками учасників зустрічі. Ці юні паломники-біженці, що знайшли притулок в Італії, прибули на зустріч зі Святішим Отцем разом з доброчинцями, які їх приймають, в супроводі Посла України при Святому Престолі.

«… які є гостями фундації “Aiutiamoli a vivere”, асоціації “Puer” та Посольства України при Святому Престолі», – вів далі Папа, додавши: «Вітаючи цих дітей, знову задумаймося про потворність війни та знову підносімо молитви за те, щоби зупинилася дика жорстокість, якою є війна».

Після молитви «Отче наш» і благословення українські діти, а також ті, хто їм допомагає, мали змогу особисто привітатися з Папою Франциском, якому діти вручили свої малюнки.

Читайте також

«Наша особиста перемога над злом буде перемогою України в її невидимій боротьбі проти диявола», – Глава УГКЦ у 37-й день війни

admin

Папа Франциск особисто прийшов до посольства РФ з проханням припинити війну

admin

Про оновлення церковного календаря. Пастирське послання Блаженнішого Святослава до вірних УГКЦ

admin

Глава УГКЦ у день Різдва Христового: «Колядуйте, якщо потрібно, навіть телефоном, щоб Різдвяна радість не була закритою»

admin

В УГКЦ проголошено всецерковний день посту, молитви і милостині

admin

Папа: Коли почуваєшся покинутим, відкрий серце для Ісусової любові

admin