12.4 C
Hoshiv
28 Березня, 2024
Новини

“Розколяда” на Ясній Горі в Гошеві

У неділю, 14 лютого 2021 р. Б., у монастирському храмі на Ясній Горі в Гошеві відбулося свято “Розколяди”, яким традиційно завершується цикл новорічно-різдвяних свят.

Урочистість розпочалася Божественою Святою Літургією, яку очолив о. Вінкентій Слободян, ЧСВВ, після завершення якої, привітав усіх присутніх та відкрив святкову Розколяду.

Участь у святі взяли молодь, церковні хори, гошівський духовий оркестр під проводом п. Михайла Мельниковича та запрошені гості. 

Святкове дійство розпочалося колядками у виконанні духового оркестру, відтак колективи разом з  усіма присутніми весело та дзвінко колядували й щедрували, прославляючи новонародженого Христа.

На завершення свята о. Вінкентій Слободян, ЧСВВ щиро подякував усім учасників за чудові колядки, вказуючи на їхній зміст і значення та побажав, щоб ця радість різдвяної коляди супроводжувала нас протягом усього 2021 року та наповнювала усі родини миром і відчуттям Божої любові.

Висловлюємо ширу вдячність усім учасникам Розколяди за ініціативність, наполегливість та жертовність, дякуємо за чудові колядки, виконання яких, ще раз наповнили храм чудовою різдвяною атмосферою.

Читайте також

РІЗДВЯНЕ ПРИВІТАННЯ З ЯСНОЇ ГОРИ В ГОШЕВІ. ВІДЕО

admin

У Римі почалася Генеральна Капітула Василіянського Чину святого Йосафата

admin

На Ясній Горі в Гошеві молитовно зустріли новий 2021 рік

admin

Празник Христа Чоловіколюбця на Ясній Горі у Гошеві

admin

Родини загиблих воїнів здійснили паломництво до Гошівської Богородиці

admin

Програма молитовних чувань 12 січня 2022 р. в Гошеві

admin