8 C
Hoshiv
29 Березня, 2024
Новини

Дорогою Христа

У п’ятницю 12 квітня, в селі Гошів Долинського району відбулася театралізована Хресна Дорога, яку організувало Товариство Українських Студентів-Католиків (ТУСК) “Обнова” м. Івано-Франківська.

Вірні цієї парафії, а також із навколишніх сіл мали можливість більше зрозуміти Христові муки та смерть, які переніс Наш Спаситель за відкуплення кожного. Молодь Товариства старалась передати переживання Матері Божої, сльози Єрусалимських жінок, щирість Вероніки та співчуття Симеона. Бо саме театралізоване дійство може показати хоча б частинку того, через що довелося пройти Спасителеві. Виконавець ролі Ісуса, студент Івано-Франківської духовної семінарії Віталій Сенько переживав особливо, оскільки для нього це відповідальна і важлива подія. Хоча, мабуть всі учасники Хресної Дороги перенесли певні хвилювання. Бо ж не кожному випадає можливість брати участь у такому дійстві. Але головне те, що вони змогли достукатись до сердець людей.

В кінці люди зі сльозами на очах та перейняті враженнями дякували товариству за те, що вони знайшли спосіб подарувати спокій душі і задуматися над страстями Ісуса Христа.

Читайте також

Зустріч Нового року на Ясній Горі в Гошеві

admin

Відбулася проща Української асоціації міжнародної спільноти скаутів і скауток Європи “Католицьке Скаутство Європи”

admin

Молитва Папи Франциска за за мир в Україні, у Святій Землі та в усіх частинах світу, поранених війною

admin

Програма молитовних чувань 12 січня 2021 р. Б.

admin

ХХ-та ювілейна молодіжна проща Стрийської єпархії до Гошева увійшла у Книгу рекордів України

admin

РОЗПОРЯДОК БОГОСЛУЖІНЬ на ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ

admin

Leave a Comment